Hakkımda

 

1974 istanbul doğumluyum. 1994 tarihinde İstanbul Üniversitesi Avrupa Topluluğu bölümünü bitirdim. Aynı yıl Scrikss Kalemleri Promosyon departmanında çalışmaya başladım. Scrikss’deki yaklaşık 8 yıllık çalışma sürem içinde, Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon bölümünü bitirdim ve askerliğimi yaptım. 2002 yılında Scrikss’den Genel Müdür Yardımcısı olarak ayrıldım.

Bir süre Le Color (Levent Ofset) de defter ve ajanda satışı yaptım.  Daha sonra genellikle kırtasiye ve promosyon sektöründeki çeşitli firmalarda çalıştım.

Bu arada bir tanesi promosyon firması olmak üzere, 2 kere kendi işimi kurmayı denedim. Bir süre de Kar Ortağı olarak çalıştım.

Hemen hemen bütün Promosyon ürünlerinin satışında aktif olarak yer aldım. Otellerden İlaç firmalarına, pencerecilerden siyasi partilere, kadar İstanbul’da satış için girip çıkmadığım şirket ve kurumsal yapı kalmadı denebilir.

5 Ayrı firma ile 12 kere Promosyon Fuarlarında katılımcı olarak yer aldım.

3 yıl kadar işin ithalat yönüne de odaklandım. Çin’den şemsiyeden, saate, kar küresinden, kaleme kadar birçok ürün ithal ettim.

Son olarak promosyon amaçlı fidan satışı yapmaya çalıştım. Özel nedenlerle bırakmak zorunda kaldım.

3 seneden fazla süredir farklı konular ile ilgilendiğimden sektöre uzak durumdayım ve dönmeyi düşünmüyorum.